Ingardin Inclusive

Ingardin Inclusive är vårt full-service koncept för dig som vill ha en skräddarsydd lösning monterat & klart. Vi tar fullt ansvar med rådgivning & måttagning till strykning & montering. Kontakta oss idag för ett boka en kostnadsfri konsultation.

info@ingardin.se

Vår målsättning är en enkel och inspirerande upplevelse att inreda med gardiner. Våra ledord är smidig & snabb kommunikation, personlig service samt en full-service tjänst där vi levererar kompletta lösningar för er bekvämlighet. Nedan kan ni läsa om de olika stegen i vår process:

Första kontakt

Kontakta oss via mail eller DM på instagram och berätta kort om ert behov och önskemål. I detta skede kan vi ge er en uppskattning på kostnad samt ungefärligt leveranstid. I samband med detta bokar vi en lämplig tid för en privat konsultation på plats hos er.

Konsultation

Konsultationen sker på plats hos er där vi tillsammans diskuterar olika lösningar för er. Vi tittar samtidigt på våra tygprover där ni kan se och få en känsla för materialen. I samband med detta tar våra rådgivare exakta mått med hjälp av laser som vi använder för att producera era unika gardiner.

Lämnad offert

Efter konsultationen lämnar vi en offert samt en uppskattad leveranstid för er beställning. Vi kan även erbjuda RUT-avdrag för monteringen.

Leverans & montering

Mellan 3-5 veckor efter lagd beställning är vi redo att leverera och montera era gardiner. Vi kommer gemensamt överens om en tid som passar er. Under monteringen så sätter vi upp gardinskenor inkl. samtliga tillbehör, ångstryker era gardiner på plats samt hänger upp gardinerna. En full-service leverans, helt enkelt.

Boka kostnadsfri konsultation

Kontakta oss på info@ingardin.se eller 010-167 67 42